Roman Romanov

FOTOGRAF

"Salut, mă numesc Roman și sunt fotograf de nunți cu 8 ani de experiență. Am la activ peste 300 de cupluri fericite cu care am avut onoarea să lucrez, surprinzându-le cele mai importante momente. Depun tot efortul să fiu mai mult decât un simplu fotograf,  un sprijin în această zi specială, făcând tot posibilul pentru ca fiecare emoție și moment să rămână pentru totdeauna în memoria voastră prin intermediul fotografiilor mele."

serghei RUSSU

FilMMAKER

Iată că a venit momentul ca voi să alegeți persoana care va surprinde clipe importante din cea mai frumoasă zi a vieții voastre.        

        Știu, ați depus multe eforturi ca aceasta zi să fie una cu totul deosebită. Ați investit multe sentimente și în curând totul va devenii realitate in ziua nunții voastre.        

        Mă numesc Serghei și îmi doresc din toată inima sa fiu alături de voi. Îmi doresc să suprind iubirea, zâmbetele și lacrimile voastre. Îmi doresc să suprind povestea și vibe-ul vostru. Uneori voi fi ascuns în mulțime, alteori voi fi chiar lângă voi. Haideti să ne bucurăm impreună de această zi frumoasă!     

 

           P. S. Mai mult decât Videografie… „Pasiune”